Hvala svima

Dragi svi,

Još jedna uspješno završena DORS/CLUC konferencija je iza nas. Željeli bismo se zahvaliti svima koji su nam pomogli da konferenciju organiziramo i privedemo kraju. Hvala našim  partnerima: Hrvatskoj gospodarskoj komori što nam je ustupila prostor za konferenciju i Styriji Hrvatska koja nam je pomogla u promociji konferencije.

Hvala našim sponzorima: Business Institute, Red Hat, Infobip, Apis IT, Site5, HP, CARNet, Ultima, Oracle, Google, Kolab Systems, Pointer, mySociety. Bez vas ne bi mogli napraviti pola toga što smo zamislili i planirali.

Hvala našim medijskim pokroviteljima i medijskim partnerima: Netokracija, Mreža, Racunalo.com, Muktware, VIDI, LinuxZaSve, Tportal.hr, ICT Business, www.parentium.com što su nam omogućili da se za DORS/CLUC konferenciju čuje dalje nego bi se to inače čulo.

Hvala našim dragim volonterima: Martini Draženović, Snežani Mamula, Tinu Benjaminu Matuki, Andreju Zvonimiru Crnkoviću. Mladenu Uzelcu, Filipu Fabijaniću, Hrvoju Varžiću, Mariu Goljaku, Vesni Rus, Kati Banožić  koji su nam pomogli urediti prostor konferencije i koji su nam pomogli u cilju da naši gosti budu zadovoljni i da im ništa ne nedostaje tijekom konferencije.

Hvala našim predavačima i predavačicama koji su bili šlag na torti i bez kojih ne bi ni bilo konferencije: Georg Greve, Elizabeth Krumbach Joseph, Dave Whiteland, Harald Welte, Mikloš Vajna, Marian Marinov, Luka Blašković, Vedran Rodić, Jelena Georgijević, Mario Borna Mjertan, Dobrica Pavlinušić, Ivan Voras, Luka Blašković, Darko Topolko, Kristijan Matas, Marin Bjeliš, Hrvoje Bogner, Ivan Longin, Igor Vuk, Vedran Živičnjak, Vanja Radovanović, Petar Koraca, Goran Cvijanović, Vedran Miletić, Alen Vodopijevec, Tomislav Bišćan, Milutin Zrnić, Denis Ristić, Dejan Gambin, Stjepan Zlodi, Ana Mandić, Marta Milaković, Lucija Pilić, Jasna Benčić.

Hvala našim dragim gostima i posjetiteljima što su nas posjetili i podržali. Ova konferencija je bila organizirana za vas.

Hvala osoblju Cassandre i Pivnice Medvedgrad koji su omogućili da nam gosti ne ostanu gladni i žedni.

Hvala osoblju hotela Panorame koji su ugostili naše strane predavače.

Hvala svim online pratiteljima koji su nam pomogli na neki način u marketingu jer svaki njihov plus, lajk i tweet je omogućio da za nas čuje još više ljudi.

Posebna zahvala Meliti Mihaljević i Igoru Požgaju oko promocije DORS/CLUC 2014 konferencije na društvenoj mreži Facebook gdje su nam omogućili gledanost s ogromnim priljevom posjetitelja. Njihova nesebična pomoć nam je omogućila da za DORS/CLUC 2014 konferenciju čuju i oni koji možda nikad ne bi čuli za nju.

Hvala našim fotografima i snimateljima koji su ovjekovječili DORS/CLUC 2014 konferenciju i time nam omogućili lijepe uspomene.

Hvala svima koji ste na neki način pomogli da uspješno završimo još jednu DORS/CLUC konferenciju.

 

svi

Organizatori DORS/CLUC 2014 konferencije:  Ivan Guštin, Svebor Prstačić, Lucijana Dujić Rastić, Jasna Benčić i Krešimir Kroflin

Pratite društvene mreže:
Organizatori:
Partneri konferencije:
Zlatni sponzori:
Srebrni sponzori:
Sponzori:
Mikro sponzori:
Medijski pokrovitelji: